Verzending

123Warenhuizen.nl biedt allerlei verschillende producten aan op haar verschillende dochtersites. Wij kunnen deze producten voor een lage prijs leveren omdat wij werken met weinig voorraad. Als je de optie hebt om een bestelling te plaatsen hebben wij het product eigenlijk altijd om voorraad (er kan altijd een foutje gemaakt worden, helaas). De producten die wij op voorraad hebben zullen, als deze voor 17:00uur besteld zijn, dezelfde dag nog verzonden worden.
LET OP! Als je op vrijdag na 17:00uur hebt besteld, dan zal je pakketje dinsdag worden geleverd. Dit heeft te maken met het feit dat PostNL de postzakken niet leegt op zaterdagen.

Maken wij een fout met de voorraden dan zal je hier binnen 48uur een melding van krijgen. In die mail bieden wij een alternatief product aan, het recht op directe terugstorting van het volledige aankoopbedrag en een nieuwe levertijd. Het is dan aan jou de keus hoe wij onze fout met je oplossen.

Wij vertrouwen onze verzendingen toe aan PostNL en bieden de volgende opties binnen Nederland:

  • Gratis verzending vanaf € 40,-
  • Verzendkosten – € 3,95

Onze producten passen vrijwel altijd gewoon door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te blijven om je pakketje in ontvangst te nemen.

Voor verzendingen naar België gelden onderstaande tarieven:

  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Verzendkosten vanaf € 40 - € 3,95
  • Verzendkosten vanaf € 0 - € 6,95